Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Pin
Pasta alla crema di sardine
Een romige vissaus voor over de pasta
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Italiaans
Trefwoord
Ansjovis, Kappertjes, Pasta, Room, Sardines
Voorbereidingstijd
10
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
Porties
2
personen
calorieën
695
kcal
Ingrediënten
1
blik
Sardines
in olie
125
ml
Kookroom
evt. Light
250
gr
Pasta
4
st
Ansjovis
uit blik
2
tl
Kappertjes
15
gr
Basilicum
vers
Instructies
Kook de pasta zoals op de verpakking vermeld en laten uitlekken
Sardines uit de olie nemen en uit laten lekken
Pureer de uitgelekte sardines met de kookroom in een keukenmachine glad
Ansjovisfilet klein snijden
Sardineroom zachtjes verwarmen
Kappertjes en ansjovis op het laatst bijvoegen
Basilicum in stukjes scheuren (houd wat blaadjes achter voor de garnering)
Pasta mengen met de sardineroom en bestrooien met de basilicum
Notities
Hierbij past prima de salade van geroosterde paprika met ricotta! Zie un mijn blog voor het recept.