Een eenvoudig receptje met een lekkere uitkomst. Door de yoghurt met het rijkelijke kerrie krijgt het een mooie curry smaak. Met het ei, gefrituurde uien en zilvervliesrijst is het meteen ook vegetarisch. En waren we toch al niet van plan om minder vlees te gaan eten zou dit een mooie aanleiding zijn.
Bak de kerrie-, chilipoeder, bloemkoolroosjes, uien en knoflook 5 a 7 minuten in een hapjespan (of langer afhankelijk van de hoeveelheid bloemkool)
Meng de yoghurt, het water, het bouillonblokje en de bloem in een kom goed door elkaar
Voeg dit mengsel toe aan de bloemkool en breng aan de kook
Laat dit 15 tot 20 minuten met het deksel op de pan onder af en toe roeren pruttelen tot de bloemkool gaar is. Wordt de saus te dik giet eer dan gerust een klein beetje water bij
Verdeel de eieren en de gefrituurde uien (naar smaak) over de bloemkoolcurry of zet het los op tafel