Verwarm de oven voor op 200 graden
Kook de blokjes zoete aardappel 5 minuten voor en spoel ze af met koud water
Bak de kippendijfilet 3 minuten in het boter/olie mengsel aan. Breng op smaak met wat zout en peper
Doe de voorgekookte zoete aardappel, pompoen en kastanje champignons in een ruime ovenschotel
Hussel er wat zout, peper, rozemarijn en tijm door de groente in de ovenschotel
Roer de uitgeperste knoflook en maizena door het water zodat het klontvrij is en schenk dit papje over de groente
Verdeel de kippendijfilet over de groente. Giet de jus uit de pan ook over de schotel
Verdeel de verkruimelde geitenkaas over de schotel
Zet de schotel 30 - 45 minuten in de oven en controleer of de zoete aardappel gaar is
Serveer met de (bloemkool)rijst
Als de geitenkaas te hard gaat dek de schotel dan af met aluminiumfolie
Eet smakelijk