Recepten blog

Bietjes met speksaus

Bietjes met speksaus

In mijn jeugd, rond de tachtiger jaren van de vorige eeuw, was men nog niet zo bezig met gezond, vet, koolhydraten en andere voedingsgewoonten. Er werd goed gegeten. Nog geen MAC’s of KFC’s. De frietboer had z’n eigengemaakte gehaktballen in de jus liggen. Een redelijk…

Balsamico witlof

Balsamico witlof

De tijd van het jaar voor witlof. Er zijn nog hele volksstammen die het vooroordeel aanhangen dat het te bitter is om lekker te zijn. Ik ben het daat niet mee eens. Natuurlijk als je het hart van de witlof erin laat zitten is die…

Pasta met kip, boursin en spinazie

Pasta met kip, boursin en spinazie

Iedereen kent het waarschijnlijk wel. Je komt thuis en je hebt geen zin om lang in de keuken te staan. Maar je weet ook dat het dan vaak ontaard in een blikje met bonen of een omelet met groente. Niets mis mee maar toch? Dit…

Chinese spareribs met hoisin

Chinese spareribs met hoisin

Wat is het toch heerlijk koken met een slowcooker, Het is eenvoudig en vergt weinig tijd. Je zet het klaar en laat de tijd samen met de slowcooker het werk doen. Nu moet ik wel toegeven dat de mijne in de zomer hoofdzakelijk stof staat…

Masterbeef (zoutvlees) met bruine bonen en sperziebonen

Masterbeef (zoutvlees) met bruine bonen en sperziebonen

Mijn interesse bij AH ging al een tijdje uit naar de rekken waarin de producten van Faja Lobi worden aangeboden. Waarom dat weet ik niet maar het intrigeert me behoorlijk. Zo zag ik daar de pakjes met zoutvlees of ook wel masterbeef genoemd liggen. Ik…

Beghrir (Duizend gaten pannenkoek)

Beghrir (Duizend gaten pannenkoek)

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Flzzy (@smullenmetpa) op 8 Dec 2019 om 2:33 (PST) Als je voortdurend op zoek bent naar nieuw en anders kom je vaak recepten tegen die onmiddellijk je aandacht opeisen. Zo ook dit Marokkaanse recept. Een lezer…